نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد افراد گیاهخوار سه تا شش سال بیشتر از افراد غیرگیاهخوار عمر می‌کنند.
کد خبر: ۹۰۳۱۱۲

به گزارش مهر، مطالعات گسترده محققان کلینیک مایوی ایالت آریزونا روی بیش از 5/1 میلیون نفر نشان می‌دهد نرخ مرگ و میر میان افرادی که گوشت، بخصوص گوشت قرمز یا فرآوری شده می‌خورند، به مراتب بالاتر است. این محققان بعد از بررسی شش مطالعه مرتبط با ارزیابی تاثیر رژیم‌های غذایی گیاهی و حاوی گوشت روی مرگ و میر توصیه می‌کنند تا حد امکان باید مصرف محصولات گوشتی محدود شود و افراد بیشتر مواد خوراکی گیاهی مصرف کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها