
به گزارش مهر، مطالعات گسترده محققان کلینیک مایوی ایالت آریزونا روی بیش از 5/1 میلیون نفر نشان میدهد نرخ مرگ و میر میان افرادی که گوشت، بخصوص گوشت قرمز یا فرآوری شده میخورند، به مراتب بالاتر است. این محققان بعد از بررسی شش مطالعه مرتبط با ارزیابی تاثیر رژیمهای غذایی گیاهی و حاوی گوشت روی مرگ و میر توصیه میکنند تا حد امکان باید مصرف محصولات گوشتی محدود شود و افراد بیشتر مواد خوراکی گیاهی مصرف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد