در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
رسیدگی به این پرونده از 11 بهمن امسال و همزمان با ناپدید شدن مرد میانسال آغاز شد. خانواده این مرد وقتی متوجه غیبت طولانی او شدند با مراجعه به دادسرا شکایتی را مطرح کردند. با توجه به اینکه سابقه نداشت این مرد بدون اطلاع از اینکه شب به خانه نیاید، خانوادهاش احتمال میدادند حادثهای ناگوار برای او رخ داده است.
پس از بررسیهای مقدماتی، تیمی از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی تحقیقات در این زمینه را آغاز کردند. بررسیها نشان داد این مرد صاحب یک فروشگاه است که پس از ناپدید شدن او پول قابل توجهی از حسابش برداشت شده بود. افشای این موضوع احتمال اینکه مرد جوان قربانی سرقت شده باشد را مطرح کرد و تحقیقات گستردهای ادامه پیدا کرد و با ردیابیهای پلیسی یک مظنون در این رابطه دستگیر شد.
متهم در ابتدا منکر هرگونه اطلاعی از سرنوشت مرد مغازهدار شد، اما در ادامه لب به اعتراف گشود و گفت: با انگیزه سرقت پولهای مرد میانسال او را کشتم و جسد را داخل چاهی در روستای زاک انداختم. پس از اعترافات متهم، تیمی از ماموران با دستور بازپرس ویژه قتل مشهد راهی باغ مورد نظر شده و پس از جستجو در چاه با جسد مرد میانسال روبهرو شدند که با سر به داخل چاه انداخته شده بود و قاتل حدود سه متر روی جسد او خاک ریخته بود.
پس از دو ماه از این جنایت قاتل با انتقال به محل قتل صحنه جنایت را بازسازی کرد. او در تشریح انگیزهاش گفت: برای گسترش کارم مجبور شدم پول با بهره زیاد بگیرم و ربا تمام زندگیام را نابود کرد. بعد از مدتی با مشکل مالی روبهرو شدم و نتوانستم پولهایی را که قرض گرفته بودم بازگردانم. به همین خاطر نقشه سرقت از مقتول را طراحی کردم. میدانستم حساب بانکی او پر از پول است. او را به بهانهای سوار خودرو کرده و با آبمیوه مسموم بیهوش کردم. بعد هم او را به خانه مجردی خود برده و وقتی به خودم آمدم، دوستم را خفه کرده بودم. از حسابش 30 میلیون تومان برداشت کرده و با آن وانتی خریدم. جسد را داخل وانت گذاشته و به باغم در روستای زاک برده و در چاهی دفن کردم. ربا زندگیام را نابود کرد و مجبورم کرد دوستم را به قتل برسانم. متهم به قتل پس از بازسازی صحنه جنایت با قرار قانونی روانه زندان شد تا پروندهاش با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان خراسان رضوی ارسال شود.
امیرعلی حقیقتطلب
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: