به گزارش جامجم، ساعت 23 و 19 دقیقه دوشنبه یکی از مسئولان بیمارستان شهید چمران تهران با مرکز فوریتهای پلیسی 110 تماس گرفت و از مرگ مشکوک یک مرد 45 ساله و زخمی شدن مرد 60 سالهای خبر داد. ماموران کلانتری پاسداران با حضوردر بیمارستان متوجه شدند مقتول حمید نام داشته و بر اثر اصابت ضربههای چاقو به قتل رسیده و دوستش ناصر زخمی است. تحقیقات نشان میداد این دو نفر در درگیری خیابانی در دو محله لویزان زخمی و توسط اهالی به بیمارستان منتقل شدهاند. در تحقیقات از مرد زخمی مشخص شد قاتل فراری پسر 22 سالهای است.
با گزارش این جنایت به بازپرس محسن مدیرروستا، کشیک قتل دادسرای جنایی تهران، تحقیقات برای دستگیری قاتل فراری ادامه داشت تا اینکه ماموران ساعتی بعد متهم فراری را حوالی لویزان شناسایی و دستگیر کردند.
متهم به قتل روز سهشنبه برای تحقیقات به شعبه ششم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد و اعتراف کرد ناصر را زخمی کرده اما نمیداند حمید را چه کسی به قتل رسانده است .
وی در اظهاراتش به بازپرس پرونده گفت: چند روز پیش در پارک شببوی لویزان نشسته بودم که حمید از من خواست به خانه دوستش برویم. من هم رفتم اما در آنجا بیهوش شدم. پس از آنکه به هوش آمدم به خانه بازگشتم. در این چند روز تصوراتی به ذهنم خطور کرده و گمان میکردم، در مدت بیهوشی توسط حمید و دوستش ناصر مورد آزار و اذیت قرار گرفتهام تا اینکه بعدازظهر دوشنبه به بوستان شب بو رفتم که حمید را آنجا دیده و با هم درگیر شدیم اما نمیدانم چطور زخمی شد. بعد هم فرار کردم و در میان راه ناصر را دیدم و او را با چاقو مجروح کردم. متهم با دستور محسن مدیرروستا، بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران برای ادامه تحقیقات در اختیار کار آگاهان جنایی پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم