گروگانگیر مسلح با شلیک پلیس زمینگیر شد

سرکرده باند سارقان که با گروگانگیری یا تصادف ساختگی، خودرو و طلاهای زنان را سرقت می‌کردند، در درگیری مسلحانه با پلیس زمینگیر شد.
کد خبر: ۸۸۵۵۵۸

به گزارش جام‌جم، ساعت یک بامداد هفتم بهمن امسال زنی با حضور در کلانتری 118 ستارخان از سرنشینان یک دستگاه ماکسیمای سفید به اتهام آدم‌ربایی و سرقت پول و طلا و خودرویش شکایت کرد.

شاکی به پلیس گفت: روز گذشته به خانه یکی از دوستانم در بلوار فردوس رفته بودم که هنگام برگشت، دو مرد به طرفم حمله‌ور شده و دهانم را گرفته و مرا داخل خودرو انداختند.

آدم‌ربایان دست و پای مرا بستند و یکی از آنها پشت فرمان خودروی تویوتای من نشست و حرکت کرد. آنها طلاها، دو گوشی تلفن همراه، 12 میلیون تومان پول و چند فقره چک به مبلغ 60 میلیون تومان را به‌زور از من گرفتند. آنها ساعاتی بعد مرا حوالی ستارخان از خودرو به بیرون پرت کردند و با سرقت خودرویم فرار کردند. هنگام فرار متوجه شدم همدست‌شان با یک خودروی ماکسیما ما را تعقیب می‌کرده است.

13 روز بعد خودروی سرقتی توسط گشت پلیس در حوالی نعمت‌آباد پیدا شد.

با بررسی دوربین‌های مداربسته بانکی که در آن محل بود، هویت یکی از آدم‌ربایان که خودرو را رها کرده بود، به نام سعید شناسایی شد و ماموران 6 اسفند او را دستگیر کردند.

او با انتقال به پلیس آگاهی گفت: این آدم‌ربایی و سرقت اموال شاکی و خودروی او را با همدستی دو نفر از دوستانش به نام‌های مهران و حمید انجام داده است.

ماموران زمانی که برای دستگیری دو متهم دیگر وارد عمل شدند، آنها با ماموران درگیر شدند که حمید دستگیر شد، اما مهران با شلیک گلوله اقدام به قرار کرد. او سپس قصد داشت با متوقف کردن یک خودروی پراید و گروگان گرفتن راننده از محل فرار کند که کارآگاهان با شلیک گلوله به سمت لاستیک‌های خودرو مانع حرکت پراید شده و همزمان متهم نیز مورد اصابت چند گلوله قرار گرفت و به بیمارستان منتقل شد.

در بازرسی از خشاب سلاح کمری به‌دست آمده از متهم چند فشنگ جنگی نیز کشف شد.

با تحقیق از حمید مشخص شد او و همدستانش دو ماه پیش در یک تصادف ساختگی خودرو، سوناتایی را از یک راننده زن در خیابان ستارخان به سرقت برده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها