نگاه بایرنی‌ها به بازی برگشت

بایرن‌مونیخ با این‌که برابر یوونتوس بازی بسیار خوبی ارائه کرد، اما نتوانست پیروزی 2 بر صفر را حفظ کند و سرانجام در یک بازی خارج از خانه چیزی بیشتر از یک تساوی به دست نیاورد.
کد خبر: ۸۸۴۵۴۰

پپ گواردیولا، سرمربی بایرن در نشست خبری بعد از بازی، گفت: بازی برابر تیم بزرگ یوونتوس آن هم در خانه حریف با چنین مالکیت توپی برای من اتفاقی بزرگ به‌شمار می‌آید. واقعا بسیار خوشحالم که چنین بازی را برابر تیم خوب یوونتوس به نمایش گذاشتیم. شب بزرگی را در لیگ قهرمانان اروپا رقم زدیم.

وی افزود: از عملکرد شاگردانم رضایت کامل دارم. بازی بزرگی را به نمایش گذاشتیم و ثابت کردیم که می‌توانیم در هر شرایطی سبک بازی خود را تحمیل کنیم و این اتفاقی مهم برای من به شمار می‌آید. بازی کردن با چنین مالکیت توپی باور نکردنی است. یوونتوس فقط سه شوت به طرف دروازه ما زد و توانست دو گل به ثمر برساند. این درحالی بود که ما فرصت‌های زیادی روی دروازه آنها خلق کردیم.

فیلیپ لام، کاپیتان بایرن‌مونیخ اما از نتیجه به دست آمده راضی نیست و بازی برگشت را سخت توصیف کرد: متاسفانه قدر پیروزی را که به دست آورده بودیم، ندانستیم. شروع بسیار خوبی در این دیدار داشتیم. هر چند برابر تیم خوب و بزرگ یووه به میدان رفتیم، اما در خانه این تیم توپ و میدان را در اختیار گرفتیم و عملکرد خوبی از خود نشان دادیم.

لام ادامه داد:موفق شدیم با دو گل از حریف خود جلو بیفتیم، اما قدر این پیروزی ارزشمند را ندانستیم. تا دقیقه 60 تیم برتر میدان بودیم اما بعد از آن یوونتوس به بازی برگشت و توانست هر دو گل را جبران کند. همه ما ناراحت هستیم، اما چیزی را از دست ندادیم و هنوز دیدار برگشت باقی مانده است که بی شک دیدار سختی خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها