نتایج تحقیق جدید پژوهشگران حاکی از این است که خوردن صبحانه به پیشگیری از سکته ـ به‌خصوص از نوع خونریزی مغزی ـ کمک می‌کند.
کد خبر: ۸۷۴۰۰۰

به گزارش مهر، محققان با مطالعه روی حدود 83 هزار مرد و زن ژاپنی در رده سنی ۴۵ تا ۷۴ سال متوجه شدند افرادی که عادت به صبحانه خوردن نداشتند در مقایسه با افرادی که هر روز صبحانه می‌خوردند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته و به‌خصوص سکته ناشی از خونریزی مغزی قرار داشتند. علت اصلی خونریزی مغزی، فشار خون بالاست که افزایش فشار خون هنگام صبح چنین تاثیری دارد. به گفته محققان، افرادی که هر روز صبحانه می‌خوردند در مقایسه با کسانی که تمایلی به این وعده غذایی نداشتند، کمتر مبتلا به فشار خون بالا بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها