هوای تهران سالم شد

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران گفت: هوای تهران امروز (جمعه) در شرایط سالم قرار دارد و غلظت آلاینده‌های آن کاهش داشته است.
کد خبر: ۸۶۸۷۷۵
هوای تهران سالم شد

به گزارش جام جم آنلاین، محمد رستگاری در مورد آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت گفت: با توجه به اطلاعات رسیده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران، میزان غلظت آلاینده‌ها امروز در مقایسه با روزهای اخیر کاهش زیادی داشته است و کیفیت هوا در شرایط سالم قرار دارد.

وی افزود: میزان غلظت آلاینده‌های با قطر کمتر از 2.5 میکرون که در روزهای اخیر به عدد 160 نیز رسیده بود و در برخی ایستگاه‌ها تا 200 هم دیده شده بود، امروز بر روی عدد 96 قرار دارد که نشان‌دهنده شرایط سالم است.

وی تصریح کرد: ناپایداری‌های اخیر و میزان بارندگی‌ها طی دو روز گذشته، تأثیر چشمگیری در کاهش میزان آلاینده‌های هوای شهر تهران داشته است و بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی این ناپایداری‌ها تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها