آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش راشاتودی، هر چند پس از افشای جاسوسی گسترده سازمان اطلاعات ملی آمریکا از کشورهای مختلف جهان بهویژه همپیمانان اروپایی واشنگتن در سال 2013 کسی گمان نمیکرد رژیم صهیونیستی نیز میان اهداف جاسوسان آمریکایی باشد، اما گویا باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا شخصا دستور جاسوسی از مقامات تلآویو را صادر کرده است.
براساس گزارش راشاتودی و والاستریت ژورنال، اوباما به دلیل تنشهایی که میان آمریکا و رژیم صهیونیستی بهویژه درخصوص مذاکرات هستهای ایران بوده دستور این کار را صادر کرده تا بتواند مانع حرکت لابیهای اسرائیلی در کنگره در راستای بر هم زدن توافق هستهای با ایران شود.
براساس این گزارش، به موجب جاسوسیهای انجام شده، دولت آمریکا دقیقا در جریان لابیگریهای گسترده اسرائیل با قانونگذاران آمریکا برای زمین زدن توافق هستهای ایران و کشورهای 1+5 قرار داشته است.
آمریکا پیشتر، از شرکای اروپایی خود ازجمله آلمان و فرانسه جاسوسیهای گستردهای داشته است. شنود مکالمات تلفنی آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان یکی از این موارد بود که سبب برخی مشکلات در روابط دو کشور شد، اما این از معدود مواردی است که ایالات متحده از رژیم اسرائیل، یکی از نزدیکترین همپیمانان خود جاسوسی میکند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....