غذاهای فضایی نباید زیاده از حد خشک باشد و خرد شود.
کد خبر: ۸۶۷۳۵۶

به گزارش فرارو و به نقل از اسپوتنیک، فضانوردان در ایستگاه بین‌المللی فضایی همراه ذخیره غذایی، محموله ویژه‌ای حاوی غذاهایی را دریافت می‌کنند که می‌توانند شب کریسمس و سال نو نوش‌جان کنند.

اسکوت کلی، فضانورد آمریکایی و فرمانده اکیپ، فهرست غذای شب کریسمس و سال نو را بر اساس آنچه دیگر فضانوردان ذخیره کرده‌اند، تهیه می‌کند. به عنوان مثال، غذای ویژه‌ای که برای تیم پیک، فضانورد انگلیس به ایستگاه بین‌المللی ارسال شد، تحت رهبری هستون بلومنتالی، سرآشپز مشهور لندن پخته شده است. این آشپز برای شب کریسمس غذاهایی مانند ماهی آزاد از آلاسکا، مرغ به سبک تایوانی با سس کری، ساندویچ کالباس و سیب پخته شده با بخار تهیه می‌کند.

متخصصان می‌گویندکه در تهیه غذاهای ارسالی به ایستگاه مداری باید یک‌سری مقررات رعایت شود. آنها نباید زیاده از حد خشک باشند و خرد شوند، زیرا این خرده‌ها به علت بی‌وزنی می‌توانند در سراسر ایستگاه مداری پرواز کنند و وارد ریه فضانوردان شود که خیلی خطرناک است. غذاها نباید زیاده از حد آبکی باشد که در صورت افتادن اتفاقی آن روی تجهیزات، ممکن است ایجاد احتراق کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها