به گزارش ایسنا، دکتر تهمینه توکلی، فوقتخصص گوارش و کبد با تأکید بر این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی میطلبد، گفت: افراد پس از مصرف این گونه غذاهای چرب، احساس سنگینی در معده میکنند.وی خاطرنشان کرد: سرخ کردن نهتنها باعث اختلال در هضم و جذب غذا، بلکه باعث دفع بیشتر ویتامینها ازجمله ویتامینهای گروه B و ویتامین C، پروتئینها، مواد معدنی، املاح و کربوهیدراتها میشود. همچنین مصرف مواد غذایی چرب و سرخ شده باعث آسیب معده، رفلاکس اسید و سوزش سر دل میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد