به گزارش ایسنا، دکتر تهمینه توکلی، فوقتخصص گوارش و کبد با تأکید بر این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی میطلبد، گفت: افراد پس از مصرف این گونه غذاهای چرب، احساس سنگینی در معده میکنند.وی خاطرنشان کرد: سرخ کردن نهتنها باعث اختلال در هضم و جذب غذا، بلکه باعث دفع بیشتر ویتامینها ازجمله ویتامینهای گروه B و ویتامین C، پروتئینها، مواد معدنی، املاح و کربوهیدراتها میشود. همچنین مصرف مواد غذایی چرب و سرخ شده باعث آسیب معده، رفلاکس اسید و سوزش سر دل میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد