عابدینی به المپیک نزدیک شد

پس از پایان مسابقات شمشیربازی جایزه بزرگ آمریکا، رده‌بندی جهانی شمشیربازی اعلام شد و سابریست تیم ‌ملی موفق شد در این رده‌بندی صعود کند.
کد خبر: ۸۶۴۹۸۵

مجتبی عابدینی که در جایزه بزرگ آمریکا به جدول 32 نفره صعود کرد، با شکست برابر حریف روس خود از راهیابی به جمع 16 شمشیرباز برتر جهان باز ماند. با این حال عابدینی در جدیدترین رده‌بندی جهانی به جایگاه هجدهم صعود کرد. او که هم‌اکنون 82 امتیازی است پیش از این در رده بیست‌و دوم قرار داشت. با توجه به این که 14 شمشیرباز برتر رده‌بندی فدراسیون جهانی راهی المپیک ریو می‌شوند، شانس مجتبی عابدینی برای حضور در المپیک 2016 ریو افزایش یافت. شانس دیگری که عابدینی برای المپیکی شدن دارد، این است که با توجه به این رده‌بندی فقط دو شمشیرباز از یک کشور به المپیک صعود می‌کنند و بنابراین اگر در بین 14 نفر برتر بیشتر از دو شمشیرباز از یک کشور حضور داشته باشند، سهمیه به شمشیرباز بعدی رنکینگ تعلق می‌گیرد.

دو شمشیرباز دیگر ایران که در جایزه بزرگ آمریکا حضور داشتند، در این رنکینگ سقوط کردند. علی پاکدامن با یک پله سقوط در جایگاه بیست‌و‌نهم قرار گرفت و محمد رهبری نیز از رده چهلم به رده چهل‌و‌یکم رسید. پاکدامن و رهبری در جایزه بزرگ آمریکا به ترتیب چهل‌و‌هشتم و چهل‌ویکم شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها