گزارش جام‌جم از محاسن و معایب هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در پایه نهم که امسال عملی می‌شود

انتخاب رشته تحصیلی؛ خوب، بد، ناقص

دو مرحله‌ای شدن انتخاب رشته تحصیلی دانش‌آموزان

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: از امسال انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان یک بار در پایه نهم و یکبار در پایه دهم تحصیلی انجام می شود.
کد خبر: ۸۶۲۲۰۶
دو مرحله‌ای شدن انتخاب رشته تحصیلی دانش‌آموزان

حجت الاسلام و المسلمین بهرام محمدیان در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما افزود: امسال دانش آموزان در پایه نهم تحصیلی یکی از شاخه های تحصیلی علوم پایه، علوم انسانی و فنی مهارتی را انتخاب می کنند و در پایه دهم تحصیلی گرایش و رشته تخصصی تحصیلی انتخاب می شود.

وی گفت: دانش آموزان با انتخاب مثلا شاخه فنی و مهارتی در پایان پایه نهم تحصیلی سرنوشت ادامه تحصیل خود را در رشته های خدماتی، صنعتی، کشاورزی و هنری در پایان پایه دهم قطعی و ادامه تحصیل خود را در یکی از رشته های هنرستان های فنی، حرفه ای و کار و دانش انتخاب می کنند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: بر اساس برنامه درسی ملی و سن تحول آموزش و پرورش هدایت تحصیلی و شغلی دانش آموزان از امسال به صورت مستمر صورت می گیرد و از سال تحصیلی آینده نیز تحصیل در هنرستان های فنی و حرفه ای و کار و دانش سه ساله خواهد بود.

محمدیان ادامه داد: با دو مرحله ای شدن انتخاب رشته هم میزان استعدادها و علایق هر دانش آموز بهتر سنجیده شده و هم بازارکار برای دانش آموزان بهتر رصد می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها