بغداد:

نیروهای ترکیه فورا خاک عراق را ترک کنند

وزارت خارجه عراق با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن ورود نیروهای مسلح ترکیه به استان نینوا در شمال این کشور آن را نقض حاکمیت عراق دانست وخواستار عقب نشینی فوری آنها از عراق شد.
کد خبر: ۸۶۱۷۵۴
نیروهای ترکیه فورا خاک عراق را ترک کنند

به گزارش خبرگزاری رویترز وزارت خارجه عراق مخالفت خود با هرگونه عملیات نظامی بدون هماهنگی با حکومت فدرال در بغداد را اعلام کرد.

یک مقام امنیتی ترکیه روز گذشته گفت: صدها نظامی ترک برای آموزش نیروهای کرد وارد منطقه ای در نزدیکی موصل شدند.

پیش از این نیز حیدرالعبادی نخست وزیر عراق با محکوم کردن حضور نیروهای ترکیه در عراق خواستار خروج آنها از این کشور شده بود.

شهر موصل که دارای جمعیتی بیش از یک میلیون تن است خرداد سال گذشته توسط داعش اشغال شد.

گروه تروریستی داعش از تابستان سال گذشته برخی شهرهای شمال وغرب عراق را اشغال وتاکنون مرتکب جنایات زیادی شده است.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها