هیچ دیوار رفاعی جلودار مسی، سوارز و نیمار نیست

مثلثی برای همیشه تاریخ

بارسا 6 ـ رم یک. درست 4 روز بعد از پیروزی 4 بر صفر در ال کلاسیکو، آن هم در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، این بار بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا قدرتنمایی کرد و سنگین‌ترین شکست فصل را به یکی از بهترین تیم های این فصل سری A تحمیل کرد.
کد خبر: ۸۵۹۷۰۴

دن 10 گل به دو تیم رئال مادرید و رم در کمتر از یک هفته، بار دیگر قدرت مثلث تهاجمی بارسا را به رخ کشید. مثلثی که با حضور نیمار، مسی و سوارز حالا گلزن‌ترین تیم تاریخ رقابت‌های اروپایی لقب گرفته است. براساس اعلام مرکز پردازش داده «اوپتا» شش گل تیم لوئیس انریکه مقابل رم بارسلونا را به رکورد 10۳۷ گل در رقابت‌های اروپایی (جام باشگاه‌های اروپا و لیگ قهرمانان) رساند. پیش از این رئال مادرید با 10۳۶ گل بهترین خط حمله رقابت‌های اروپایی را در اختیار داشت. در این رده‌بندی بایرن مونیخ با ۸۵۶ گل سوم است و تیم‌های یوونتوس با ۷۴۶، اندرلخت با ۶۴۰، بنفیکا با ۶۳۹، لیورپول با ۶۲۱، میلان با ۶۱۲ و آژاکس و اینتر با ۶۰۶ گل رده‌های چهارم تا دهم را در اختیار دارند.

اما بی‌شک در صدرنشینی بارسا و البته قدرت این روزهای این تیم در گلزنی نمی‌توان نقش مثلث هجومی این تیم را نادیده گرفت. در بازی با رئال که پس از مدت‌ها لیونل مسی به ترکیب بارسا بازگشت، سوارز (2 گل) و نیمار سه گل از چهار گل بارسا را وارد دروازه رئال کردند. در بازی با رم هم باز این مثل زهردار بود که تیم حریف را به زانو در آورد. سوارز (2 گل)، مسی (2گل) و نیمار پنج گل از شش گل بارسا را به ثمر رساندند. اتفاقی که نظیر آن در این دو فصل بارها تکرار شده است. در همین فصل جاری بارسا در 17 دیدار خود در رقابت‌های لالیگا و لیگ قهرمانان 43 گل به ثمر رسانده که سهم مثلث MSN یعنی مسی، سوارز و نیمار 35 گل بوده است.

فصل گذشته هم این سه مهاجم 81 گل در لالیگا و 27 گل در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساندند تا تمام رکوردها را به تسخیر خود در بیاورند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها