در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گلزار مولایی، مشاور تغذیه به ایسنا گفت : در فصل سرما با توجه به پایین آمدن سطح ایمنی بدن توصیه میشود مرکباتی مانند شلغم که منبع آنتیبیوتیک طبیعی است یا از دمکردهها در فواصل روز استفاده شود تا ایمنی بدن در مقابله با بیماریها افزایش یابد.
وی افزود: با توجه به تعریق کم بدن در فصلهای سرد سال از آنجا که افراد کمتر احساس تشنگی میکنند و تمایلی به نوشیدن آب ندارند، بهتر است از مایعات گرم برای انجام فرآیند مکانیسم تشنگی استفاده کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر