در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
غذای ملی مردم آفریقای جنوبی از هلندیها گرفته شده است. potjiekos در معنای واقعی کلمه یعنی قابلمه کوچک غذا و در حقیقت خورشی است که در بیرون از فضای خانه طبخ میشود. شکل طبخ این غذا از اجاق هلندی، در قرن 17 میلادی به یادگار مانده و به خانههای روستایی رسوخ پیدا کرده است. برای گرم کردن این ظرف، از سوزاندن چوب، زغال، چمن یا حتی کود حیوانی استفاده میشود. به طور سنتی این غذا شامل سبزیجات مانند گل کلم، کدو تنبل، هویج و گوشت است که به آهستگی همراه با ادویهجات و ترشیجات هلندی و مالایی پخته میشوند. این غذا معمولا با برنج یا پاستا همراه است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: