مردمان آفریقای جنوبی که مدت زمانی طولانی، تحت استعمار و سلطه کشورهای اروپایی زندگی کرده‌اند، هنوز با وجود خروج از دوران استعمار، اثرات آن زمان را در ابعاد مختلف زندگی خود حس می‌کنند. یکی از این جنبه‌ها، وعده‌های غذایی است.
کد خبر: ۸۵۲۲۰۷

غذای ملی مردم آفریقای جنوبی از هلندی‌ها گرفته شده است. potjiekos در معنای واقعی کلمه یعنی قابلمه کوچک غذا و در حقیقت خورشی است که در بیرون از فضای خانه طبخ می‌‌شود. شکل طبخ این غذا از اجاق هلندی، در قرن 17 میلادی به یادگار مانده و به خانه‌های روستایی رسوخ پیدا کرده است. برای گرم کردن این ظرف، از سوزاندن چوب، زغال، چمن یا حتی کود حیوانی استفاده می‌شود. به طور سنتی این غذا شامل سبزیجات مانند گل کلم، کدو تنبل، هویج و گوشت است که به آهستگی همراه با ادویه‌جات و ترشیجات هلندی و مالایی پخته می‌شوند. این غذا معمولا با برنج یا پاستا همراه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها