پیرزن، قربانی سرقت 5 میلیونی

پیرزن 70 ساله قربانی نقشه سرقت پنج میلیون تومانی مرد آشنا شد.
کد خبر: ۸۴۳۳۱۰

به گزارش جام‌جم، ساعت 19 دوشنبه وقتی دختر میانسال متوجه غیبت طولانی مادرش شد، موضوع را به عروس خانواده خبر داد تا او به خانه زن سالمند برود و موضوع را بررسی کند. عروس خانواده به آپارتمان پیرزن 70 ساله رفت، اما هر چه در زد کسی در را باز نکرد. او که به موضوع مشکوک شده بود، با پلیس 110 تماس گرفت و پس از حضور ماموران کلانتری یافت‌آباد در ساختمان سه طبقه، آنها با جسد غرق در خون پیرزن 70 ساله که با ضربات چاقو به قتل رسیده بود، روبه‌رو شدند.

با اعلام موضوع به تیم جنایی و حضور آنها در محل قتل، تحقیقات از اعضای خانواده آغاز شد. عروس خانواده در تحقیقات گفت: وقتی در تماس دختر خانواده متوجه غیبت مادرشوهرم به نام زینب شدم، به آپارتمان او آمدم اما کسی در را باز نکرد. به همین خاطر به موضوع مشکوک شدم.

در ادامه پزشک جنایی با معاینه جسد اعلام کرد مقتول به علت اصابت ضربات جسم نوک تیز جانش را از دست داده است.

با دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی، تحقیقات بیشتر نشان داد زینب روز قبل از جنایت با مراجعه به بانک پنج میلیون تومان پول از حسابش برداشت کرده و به خانه آورده که پس از جنایت، این پول سرقت شده است.

با مشخص شدن قتل پیرزن 70 ساله با انگیزه سرقت و سالم بودن در ورودی آپارتمان، احتمال ارتکاب قتل توسط فرد آشنا قوت گرفت.

در ادامه پسر جوانی که به خانه مقتول رفت و آمد داشت به عنوان مظنون شناسایی و دستگیر شد.

تحقیقات از پسر جوان در پلیس آگاهی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها