در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
خواص زیادی دارد ازجمله: عامل اصلی درمان کیسه صفرا و ناراحتیهای کبدی است، ضد یرقان، تقویتکننده معده و محرک دستگاه گوارش است. ادرار را زیاد میکند و اشتهاآور است. علاوه بر رنگین کردن غذا در صنعت نیز از آن برای رنگ کردن پشم و نخ استفاده میکنند.غرغرهکردن مخلوط آب و زردچوبه مسکن درد دندان و بازکننده پیله و ورم لثه است. در طب سنتی بعد از حجامت، کمی پودر زردچوبه را روی محل زخم میپاشند تا هم زودتر التیام یابد و هم عفونت نکند. مالیدن گل آن به صورت برطرفکننده کک و مک و لکههای پوستی بوده، ضدسرطان است و مصرف آن در بهبود حافظه موثر است و از آلزایمر جلوگیری میکند.از پوکی استخوان جلوگیری میکند و درد مفاصل را هم التیام میبخشد و دارویی بسیار موثر برای درمان کبد چرب است.البته در نظر داشته باشید زیاد خوردن آن برای قلب خوب نیست.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم