کلینیک تغذیه

زردچوبه؛ گیاه اشتهاآور

گیاه زردچوبه جزو ادویه‌جات خوراکی بوده و از قسمت ریشه آن که زردرنگ است استفاده می‌شود.
کد خبر: ۸۲۹۱۵۸

خواص زیادی دارد ازجمله: عامل اصلی درمان کیسه صفرا و ناراحتی‌های کبدی است، ضد یرقان، تقویت‌کننده معده و محرک دستگاه گوارش است. ادرار را زیاد می‌کند و اشتهاآور است. علاوه بر رنگین کردن غذا در صنعت نیز ا‌ز آن برای رنگ کردن پشم و نخ استفاده می‌کنند.غرغره‌کردن مخلوط آب و زردچوبه مسکن درد دندان و بازکننده پیله و ورم لثه است. در طب سنتی بعد از حجامت، کمی پودر زردچوبه را روی محل زخم می‌پاشند تا هم زودتر التیام یابد و هم عفونت نکند. مالیدن گل آن به صورت برطرف‌کننده کک و مک و لکه‌های پوستی بوده، ضدسرطان است و مصرف آن در بهبود حافظه موثر است و از آلزایمر جلوگیری می‌کند.از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند و درد مفاصل را هم التیام می‌بخشد و دارویی بسیار موثر برای درمان کبد چرب است.البته در نظر داشته باشید زیاد خوردن آن برای قلب خوب نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها