
خواص زیادی دارد ازجمله: عامل اصلی درمان کیسه صفرا و ناراحتیهای کبدی است، ضد یرقان، تقویتکننده معده و محرک دستگاه گوارش است. ادرار را زیاد میکند و اشتهاآور است. علاوه بر رنگین کردن غذا در صنعت نیز از آن برای رنگ کردن پشم و نخ استفاده میکنند.غرغرهکردن مخلوط آب و زردچوبه مسکن درد دندان و بازکننده پیله و ورم لثه است. در طب سنتی بعد از حجامت، کمی پودر زردچوبه را روی محل زخم میپاشند تا هم زودتر التیام یابد و هم عفونت نکند. مالیدن گل آن به صورت برطرفکننده کک و مک و لکههای پوستی بوده، ضدسرطان است و مصرف آن در بهبود حافظه موثر است و از آلزایمر جلوگیری میکند.از پوکی استخوان جلوگیری میکند و درد مفاصل را هم التیام میبخشد و دارویی بسیار موثر برای درمان کبد چرب است.البته در نظر داشته باشید زیاد خوردن آن برای قلب خوب نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد