دو ماه پس از آغاز بهکار نسخه ویژه تجارت اسکایپ که با MS Office Calendar همگام بوده و امکان چت، تماس ویدئویی و پیامرسانی گروهی را با بیش از 250 نفر ارائه میکند.

این شرکت ویدئو کنفرانس اعلام کرده نسخه موبایل بیزینس اسکایپ از این پس برای اندروید و iOS نیز قابل دسترس خواهد بود.
در رابط کاربری برنامه در نظر گرفته شده برای موبایل، کاربر قادر است به دنبال شماره تماسهایی که میخواهد بگردد، پیام خصوصی بفرستد و ارسال کند، سراغ مکالمات قدیمیتر برود و با وجود قابلیت پخش تمام صفحه راحتتر از پیش تماس ویدئویی برقرار کند.
در این برنامه هنوز بهطور کامل آماده نبوده و اسکایپ در تلاش است از چند شرکت تجاری برای شرکت کردن در آزمایش برنامه موردنظر استفاده کند.
برای استفاده از این برنامه که پایان امسال عرضه خواهد شد، کاربران باید ابتدا Lync 2013 را نصب و سپس از اسکایپ استفاده کنند.
کلیک (ضمیمه یکشنبه - روزنامه جام جم)