طرز تهیه کوکو مغز پسته یا مغز‌گردو

مواد لازم: آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: 3 عدد ، پودر گل‌محمدی: نصف قاشق چایخوری ، نمک و روغن و زرد چوبه: به میزان لازم ، زعفران: یک قاشق غذا‌خوری ، دارچین: یک قاشق چایخوری، پودر مغز گردو یا پسته: یک فنجان پر ، شهد آماده: نصف لیوان ، وانیل: کمی ، ماست: 2 قاشق غذا‌خوری
کد خبر: ۸۲۶۹۷۵
طرز تهیه کوکو مغز پسته یا مغز‌گردو

طرز تهیه: ابتدا آرد و بقیه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف بریزید و تخم‌مرغ و ماست را هم خوب با هم زده و به مواد بیفزایید. اگر از پودر گردو استفاده می‌کنید، زعفران آب کرده و اگر از پودر پسته استفاده می‌کنید یک قطره رنگ خوراکی سبز به مواد کوکو اضافه کنید.

روغن را در ماهیتابه بریزید و مواد را یک جا در روغن سرخ کنید.کوکو را برگردانده و طرف دیگر آن را هم سرخ کرده، شهد را روی کوکو بریزید و صبر کنید تا کاملا به خورد آن برود. سپس کوکو را برش زده و در دیس مناسبی بچینید.

برای تهیه شهد یک و نیم لیوان شکر را با یک لیوان آب بجوشانید تا قوام بیاید. کمی وانیل به آن اضافه کنید و بگذارید خنک شود. در صورتی که بخواهید شهد را به مقدار بیشتر تهیه کنید و نگه دارید، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا مانع شکرک‌زدن شربت شود.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها