طرز تهیه: ابتدا آرد و بقیه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف بریزید و تخممرغ و ماست را هم خوب با هم زده و به مواد بیفزایید. اگر از پودر گردو استفاده میکنید، زعفران آب کرده و اگر از پودر پسته استفاده میکنید یک قطره رنگ خوراکی سبز به مواد کوکو اضافه کنید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و مواد را یک جا در روغن سرخ کنید.کوکو را برگردانده و طرف دیگر آن را هم سرخ کرده، شهد را روی کوکو بریزید و صبر کنید تا کاملا به خورد آن برود. سپس کوکو را برش زده و در دیس مناسبی بچینید.
برای تهیه شهد یک و نیم لیوان شکر را با یک لیوان آب بجوشانید تا قوام بیاید. کمی وانیل به آن اضافه کنید و بگذارید خنک شود. در صورتی که بخواهید شهد را به مقدار بیشتر تهیه کنید و نگه دارید، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا مانع شکرکزدن شربت شود.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد