طرز تهیه: ابتدا آب، روغن و نمک را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید و آرد را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا خمیری یک دست حاصل شود. بعد از ورز دادن، آن را به 20 گلوله 5 سانتیمتری و 20 گلوله 3 سانتیمتری تقسیم کنید و در سینی بگذارید و روی آنها را بپوشانید. پیاز رنده شده را هم سرخ کنید. گوشت و ادویهها را بیفزایید و تفت دهید. برنج را شسته و به مواد اضافه کنید و با حرارت کم، حدود 15 دقیقه بپزید. بعد تخممرغ پخته و خرد شده، جعفری و دوسوم کنجد را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
فر را از قبل روشن و گرم کنید. گلولههای بزرگتر خمیر را به شکل کاسههای کوچک، شکل دهید و سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش دهید. کاسههای خمیری را در سینی بچینید و از مواد گوشتی داخل آنها بریزید.خمیرهای کوچک را باز کرده و روی کاسههای پر شده را بپوشانید و اطراف خمیر را به کاسههای خمیری بچسبانید و روی پاستیلها را زرده تخممرغ زده وکنجد بپاشید و در فر به مدت 35 تا 40 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزید، سپس بیرون آورده وبا سس کچاب و خیارشور تزئین کنید و میل بفرمایید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید