طرز تهیه: ابتدا ماکارونیها را به تکههای 2 یا 3 سانتیمتری خرد کنید. بعد بپزید و آبکش کنید. سیبزمینی را هم پخته و رنده کنید و بگذارید خنک شود و سپس با پنیر رنده شده فراوان، مخلوط کنید.
دقت کنید سیبزمینی نباید زیاد باشد و فقط برای انسجام ماکارونی استفاده میشود. در صورتی که کالباس را تهیه کردهاید، آن را خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط و نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه کنید. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل مثلث یا هر شکلی که دوست داشتید، فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید و بعد در تخممرغ و مجددا به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و با سس دلخواه میل کنید.
اسنک ماکارونی و پنیر هم بدون کالباس است، در صورتی که بخواهید به عنوان شام سبک از آن استفاده کنید، میتوانید مقداری کالباس به آن اضافه کنید، ولی طعم غالب آن ماکارونی و پنیر است.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: