رسوایی 2 ده‌نمکی کلید می‌خورد

فیلم سینمایی «رسوایی ۲» در حالی ۱۵ مرداد کلید می‌خورد که در این فیلم با بازی اکبر عبدی شاهد یک داستان غافلگیرکننده خواهیم بود.
کد خبر: ۸۱۹۸۹۸

به گزارش فارس، چندی است مسعود ده‌نمکی در پیش‌تولید فیلم سینمایی «رسوایی 2» به سر می‌برد و در تدارک این است تا هر چه زودتر فیلمبرداری این فیلم سینمایی را آغاز کند. طی این مدت خبرهایی از این پروژه سینمایی به گوش رسید؛ مانند کناره‌گیری شیلا خداداد از حضور در این پروژه سینمایی به‌دلیل تداخل زمانی حضورش در یکی دیگر از فیلم‌های سینمایی که به همین دلیل سحر قریشی جایگزین او شد تا فرصت حضور در «رسوایی 2» را به دست بیاورد.

«رسوایی 2» با بازی اکبر عبدی در نقش یک روحانی به نام «حاج یوسف» در 15 مرداد کلید خواهد خورد. عبدی در «رسوایی 1» نیز در نقش حاج یوسف بازی کرد و قرار است در «رسوایی 2» همین نقش را ایفا کند با این تفاوت که ده سال از آن زمان گذشته و حاج یوسف نیز پیرتر شده است. قرار است فیلم جدید ده‌نمکی یک غافلگیری بزرگ در داستانش داشته باشد و در مسیر این فیلم دردسرهای عجیبی برای حاج یوسف اتفاق می‌افتد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها