سگهای بزرگ کودک سوئیسی را تکه تکه کردند!

جام جم آنلاین: مرگ فجیع یک کودک در اثر حمله سه سگ بزرگ در سوئیس مقامات و مردم این کشور را شوکه و بهت زده کرده است.
کد خبر: ۸۱۷۴۵

به گزارش خبرگزاری اسوشیتدپرس ، مقامات دولتی با استناد به مرگ این کودک خردسال خواستار وضع قوانین سخت تری برای کنترل سگ های بزرگ و خطرناک و بررسی وضعیت سلامتی سگهای خانگی شده اند.
روز پنجشنبه گذشته سه}} سگ} بزرگ در شهر زوریخ} سوئیس} و در حالیکه صاحب آنها به همراهشان بود ، به کودکی} شش} ساله}}} که عازم} کودکستان} بود حمله کردند و او را تکه تکه کردند.
به گفته شاهدان عینی این} سگهای} بزرگ که}} متعلق} به یک} تبعه}}} ایتالیا هستند به محض} دیدن}} کودک} خردسال خود را از دست} صاحبشان رها و به}} او} حمله کردند.نیروهای} پلیس} سگها را به همراه صاحب } 41 ساله آنها ، توقیف کردند.
ورنر بنز سحنگوی پلیس شهر اوبر گلات در زوریخ سوئس ضمن تاسف آور خواندن این حادثه گفت مراحل باز جویی از صاحب ایتالیایی این سه سگ بسیار بزرگ و خطرناک آغاز شده است.
وی گفت هنوز مشخص نیست که چرا این سگها به این کودک حمله کرده اند و چرا صاحب آنها نتوانسته رفتار آنها را کنترل کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها