طرز تهیه:
این تافی ها را باید در قالب های مافین تهیه کنید.
در یک قابلمه کوچک ،شکر را با آب و سرکه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود.
ترکیب را به جوش آورید و بدون اینکه درب ظرف را قرار دهید ۱۰ دقیقه مواد را بجوشانید تا مواد به رنگ قهوه ایی طلایی در آید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید.حالا مواد را درقالب های مافین بریزید و ۲ دقیقه منتظر بمانید تا کمی سفت شود.
حالا با نقل های رنگی آنرا بپوشانید.۱۰ دقیقه منتظر بمانید و سپس چنگال چوبی هارا در آن فرو ببرید.
صبر کنید تا تافی ها سفت شوند.آنها را در یخچال قرار ندهید .دمای اتاق برای سفت شدن تافی ها مناسب است.
این تافی های زیبا را به وسیله چوبهایشان در آورید و میل کنید.
(نیکو)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد