میترا ، 10 ساله : دیگر به خانه برنمی گردم

دختر بچه 10 ساله ای که از آزار و اذیت های نامادری خسته شده بود ، به پلیس آگاهی پناه برد و از آنها درخواست کمک کرد.
کد خبر: ۸۱۱۴۹

ساعت 10 صبح روز پنجشنبه دختر بچه 10 ساله ای به نام میترا با ورود به پلیس آگاهی ، در مقابل پرسش نگهبان از علت مراجعه او در حالی که بشدت مضطرب و نگران نشان می داد با همان لحن کودکانه گفت : آقا! من با رئیس کار دارم .اصرار نگهبان برای پی بردن به علت مراجعه دخترک بی نتیجه ماند و با انتقال میترا به قرارگاه ، وی به رئیس این بخش گفت : من از خانه فرار کرده ام.

آزارهای نامادری

میترا درباره علت فرار خود گفت : وقتی 2 سال داشتم ، پدرم ، مادرم را طلاق داد و من مجبور شدم با پدرم زندگی کنم . او افزود: در این مدت مدام از سوی نامادری تحت آزار و اذیت قرار داشتم و او هر روز مرا کتک می زد و هر شب به پدرم شکایت می کرد که من به حرف او گوش نمی کنم به طوری که این شکایت ها باعث شده است تا پدرم هیچ توجهی به من نکند و همیشه حق را به همسرش بدهد. میترا گفت : امروز هم نامادری مرا کتک زد و من با فرار از خانه ، به آگاهی پناه آورده ام تا اجازه ندهد نامادری ام مرا کتک بزند. میترا در ادامه گفت : صبح از خانه بیرون آمدم و نامادری ام تصور می کرد من قصد رفتن به مدرسه را دارم اما پس از پرسیدن نشانی آگاهی ، به این محل آمدم و اکنون به هیچ قیمتی حاضر به بازگشت به خانه و زندگی در کنار نامادری ام نیستم و دلم می خواهد پدرم با مادرم آشتی کند و مرا به او بسپارد تا در کنار هم زندگی کنیم . در پی این اظهارات ، موضوع به قاضی کشیک دادسرای جنایی گزارش شد و ماموران موضوع کودک آزاری را به عنوان یک دستور قضایی مورد پیگیری و تحقیق قرار دادند.

حمایت جدی

قاضی فخرالدین جعفرزاده ، سرپرست دادسرای جنایی تهران در این باره به خبرنگار ما گفت : با توجه به نگرش هایی که در قوه قضاییه برای حمایت از کودکان ، زنان و افراد سالخورده وجود دارد، دادسرا نیز به سهم خود حمایت ویژه ای را از این افراد و بویژه کودکان در دستورکار خود قرار داده است . سرپرست دادسرای جنایی در ادامه افزود: اگر مشخص شود کودکی از سوی بستگان خود (نظیر پرونده میترا) مورد آزار و اذیت قرار گرفته ، ابتدا این کودک به پزشکی قانونی منتقل می شود و پس از انجام آزمایش ها و ارائه گزارش مربوط ، در صورت صحت ، به صورت جدی با خاطیان برخورد شده و با بررسی صلاحیت والدین ، اگر به این نتیجه برسیم که آنها قادر به نگهداری کودک خود نیستند و بیم مرگ و یا آزار آنها وجود دارد ، این کودکان در اختیار بهزیستی و یا دیگر نهادهایی که مسوولیت نگهداری از آنها را به عهده دارند ، قرار می گیرند. جعفرزاده تاکید کرد: پس از دستورات ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر حمایت از کودکان ، این موضوع به عنوان یک اصل بسیار مهم در دستورکار قرار دارد و اگر شکایتی در این زمینه به دادسراها ارسال شود ، بلافاصله مورد پیگیری و رسیدگی قرار می گیرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها