هفته پنجم رقابتهای لیگ برتر کشتی آزاد کشورمان «جام ریاست جمهوری» عصر امروز در 4 شهر تهران ، جویبار ، اصفهان و نور در شرایطی برگزار می شود که بدون شک تماشاگران حاضر در سالن حاجی زاده جویبار شاهد یک دیدار حساس و مهیج میان تیم های تامین اجتماعی و جویبار خواهند بود. دیداری که مبارزه نمایندگان دو تیم در هر 8
وزن ، یکی از یکی بهتر و دیدنی تر خواهد بود. حضور چهره های شاخص ایرانی و کشتی گیران خارجی در نزد دو تیم نوید دیداری نزدیک و فشرده را در جویبار می دهد. با توجه به حساسیت این دیدار به نظر می رسد مربیان دو تیم با تمام نفرات و توان در این مسابقه صف آرایی کنند. در چنین شرایطی دیدار بابک نورزاد با جواد صفایی در 55 کیلو ، مصطفی آخوندی با محمد طلایی در 60 کیلو ، محمدباقر عالی یا مهدی حاجی زاده از جویبار لوله با هادی حبیبی در 74
کیلو ، رضا یزدانی با تاراس دانکو در 84 کیلو و بخصوص دیدار 2 کشتی گیر روسی زبان یعنی حاجی مراد گاتسالوف از جویبار لوله و گئورگی گوگشیلیدزه در 96 کیلو از جذابیت و هیجان فراوانی برخوردار خواهد بود و بدون شک این دیدارها خالی از حادثه و شگفتی نخواهد بود.
شاید حیدری حریف موسل بز شود!
و اما در 120 کیلو اگر مربیان تیم تامین اجتماعی بتوانند علیرضا حیدری را همانطور که از قبل وعده داده بودند در این مسابقه مجاب به حضور در مبارزه وزن 120
کیلو کنند ، می توان شاهد یک مبارزه باکیفیت ، یک مسابقه فرالیگی و در حد مسابقات بزرگی چون جهانی و المپیک میان موسل بز روسی و علیرضا حیدری باشیم . همچنین جویباری ها امروز شاهد یک دیدار دیگر میان تیمهای جوانان مازندران و تیم جوان ، سازنده و بی ادعای نیروی زمینی خواهند بود.
یک چشم مازنی ها به نور است
امروز فقط نگاه کشتی دوستان مازنی معطوف به مبارزات جویبار نیست ، چرا که شهر نور نیز میزبان شاگردان امیر توکلیان خواهد بود. دیدار کشتی گیران مهرگان نور و راه آهن خراسان با توجه به حضور کشتی گیران کارسازی همچون الکساندر زاهاروک ، مهدی نیک منش ، ماشاءالله حسینی ، مهدی صادق نژاد و اودیم لالی یف در تیم میزبان و بهره گیری میهمان مشهدی از واسیلی فدوشین ، واسیلی تسمنسکی ، فریدون قنبری ، فردین معصومی ، جلیل جگرگوشه و نصرالله فدایی حکایت از دیداری پر کش و قوس و پرافت و خیز را می دهد. اما در این میان کشتی دوستان مازنی نباید از مبارزه لالی یف قزاقستانی با فریدون قنبری غافل شوند که می تواند گل کشتی های شهر نور لقب بگیرد. در اصفهان تیم هیات کشتی این شهر پذیرای تیم پرستاره و مدافع عنوان قهرمان یعنی نفت تهران خواهد بود. دیداری که برتری قاطع تیم میهمان دور از دسترس شاگردان اکبرنژاد و نجفی جویباری نخواهد بود.کرکری فلاح و محمدی در کارگران در شرایطی که تماشاگران شهرهای مازنی امروز در تب و تاب دیدارهای جذاب و حساس به وجد خواهند آمد، در تهران نیز شاهد یک دیدار کرکری میان شاگردان اکبر فلاح و غلامرضا محمدی خواهیم بود. گرچه برتری یاران تیم پاس محتمل به نظر می رسد اما نباید شاگردان اکبر فلاح را حریفانی دست و پا بسته قلمداد کنیم و بدون شک این دیدار در سالن شهید معتمدی کارگران جذابیت های خاص خود را به همراه خواهد داشت .