اکبر نیتی

پخت نان چایی در زنجان

نان چایی یا به زبان محلی چای چورک نوعی نان مخصوص است که از آرد ،آب، شیر، شکر، تخم مرغ ، روغن مایع و کنجد در اندازه های کوچک پخته می شود . نان چایی بیشتر در ماه رمضان و در قنادی های زنجان پخت شده و توسط روزه داران خریداری می شود . نان چایی در سفره افطار روزه داران زنجانی جایگاه ویژه ای دارد.
کد خبر: ۸۱۰۳۷۶
پخت نان چایی در زنجانپخت نان چایی یا به زبان محلی چای چورک در زنجان
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

نیازمندی ها