کشف اورانیوم در زیمبابوه

جام جم آنلاین: رابرت موگابه رئیس جمهور زیمبابوه از کشف اورانیوم در کشورش خبر داد.موگابه گفت زیمبابوه از اورانیوم برای افزایش ذخایر انرژی خود استفاده خواهد کرد اما دنبال سلاح های هسته ای نیست.
کد خبر: ۸۰۸۰۳

به گزارش بی بی سی ، زیمبابوه به علت نداشتن ارز برای خرید قطعات یدکی با کمبود شدید انرژی مواجه است و از چند کشور همسایه برق وارد می کند و به ادعای بی بی سی زیمبابوه روابط نزدیکی با ایران و کره شمالی دارد.
تلویزیون دولتی زیمبابوه بدون اشاره به محل کشف اورانیوم ، گزارش سخنان موگابه را پخش کرد تاکنون هیچگاه سخن از وجود اورانیوم در زیمبابوه نبود.
موگابه گفت: ما اخیرا اورانیوم کشف کردیم که از آن برای مقاصد فراوانی ، از جمله تولید برق ، استفاده می شود.
وی افزود از اورانیوم برای ساختن سلاح اتمی هم استفاده می شود. مانند بمب هایی که از آنها برای قتل عام مردم بی گناه شهرهای هیروشیما و ناگازاکی در ژاپن استفاده شد ولی با اورانیوم بمب نمی سازیم بلکه برق تولید می کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها