آتش‌مرگ در‌ تعویض روغنی

در آتش‌سوزی گسترده یک مغازه تعویض روغن خودرو در منطقه لویزان تهران یک نفر کشته شد.
کد خبر: ۷۹۸۹۲۰

به گزارش پایگاه خبری آتش‌نشانی، ساعت 11 صبح دیروز در پی وقوع این حادثه شاهدان سراسیمه با سامانه 125 تماس گرفتند و آتش‌نشان‌های 2 ایستگاه 36 و 75 به محل حادثه اعزام شدند.

علی امینی، مدیر منطقه سه عملیات سازمان آتش‌نشانی تهران در این باره گفت: هنگام رسیدن آتش‌نشانان به محل حادثه، مغازه تعویض روغنی طعمه حریق شده بود و دود و شعله‌های آتش از دهانه مغازه به بیرون زبانه می‌کشید. بنا به اظهار شاهدان، با شروع آتش‌سوزی همه بسرعت محل حادثه را ترک کردند ولی یک نفر در داخل مغازه ودر میان دود و آتش گیر افتاده بود که آتش‌نشانان سریع به مهارآتش پرداختند.

امینی با اشاره به آتش گرفتن یک دستگاه خودروی پراید در داخل مغازه تعویض روغن خودرو، اضافه کرد: آتش‌نشانان هنگام جستجو درداخل این مغازه، پسر 24 ساله‌ای را که در داخل سرویس بهداشتی این مکان گرفتار شده بود پیدا کرده و به بیرون منتقل کردند که به رغم انجام کمک‌های اولیه متاسفانه این شخص بنا به تائید عوامل اورژانس جان خود را از دست داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها