رویارویی نسل قدیم و نسل جدید

کم‌کم فضا به سمتی می‌رود که نسل قدیم و جدید خیلی بی‌پرواتر در مقابل هم صف‌آرایی می‌کنند.
کد خبر: ۷۹۶۱۵۴

یکی از شاخص‌ترین این اتفاقات در برنامه هفته پیش «هفت» روی داد. وقتی که چهار نفر از دونسل مختلف، یکی صاحب تریبون، شناخته شده، دارای آثار مختلف سینمایی و تلویزیونی و کم‌وبیش متکی به همان نظم قدیم و دیگری ناشناخته، جوان و بااعتماد به نفس وجویای کشف راه‌های تازه در مقابل هم صف‌آرایی کردند، بیش از همه نشانه‌هایی از تحول در رسانه دیده می‌شد که زمینه این اتفاق مهم را فراهم آورده است.

ماجرا از وقتی شروع شد که سعید نوری از اعضای انتخاب فیلم‌های جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با توضیح این‌که آرزوی برگشتن به دهه 60 را درک نمی‌کند، درباره چگونگی رهایی از رخوتی که سینمای ما دچار آن است، گفت: در یک دشت پر از آهو هم اگر پس از مدتی یک گله گرگ آزاد نشوند، آهوها تنبل خواهند شد. کشورمان باید تغییر کند. این همان چیزی بود که محسن علی‌اکبری و ابوالفضل جلیلی به آن واکنش نشان دادند و تلاش کردند به موضوع از زاویه دیگری نگاه کنند.

جلیلی گفت: ما بر اساس فرهنگ و ایدئولوژی کارمان را انجام می‌دهیم و سعی می‌کنیم فیلم‌هایمان را به بهترین نحو بسازیم. علی‌اکبری هم تصریح کرد: برای دستیابی به حضور جهانی باید به استاندارد بین‌المللی نزدیک شویم و برای نزدیک شدن به استاندارد نیاز به رقابت و برای رقابت نیاز به دیده شدن و در کنار هم بودن و هم‌وزن شدن داریم. آنچه در این مناظره بیش از هر چیز نمود داشت، کم شدن سطح تعارفات معمول و بی‌حاصل بود که امید است از این پس شاهد چنین مناظره‌هایی در برنامه هفت باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها