عیش مدام

همه چیز درباره لحظه‌ها

جهان شاخه‌ای از زندگی است و نه برعکس. این یکی از مهم‌ترین جملات کتاب داستان‌پرداز زندگی است و به این معناست که آنچه زندگی خود می‌نامیم، جهان را می‌سازد و نه برعکس.
کد خبر: ۷۹۵۳۰۵

همه چیز در جزئیات شکل می‌گیرد، از درون شروع می‌شود یعنی از تجربه‌های فردی.

سیاهی و سپیدی، دلپذیر بودن و مخوف بودن بیشتر از این‌که ریشه در جهان و سرنوشتش، رویدادهای واقعی آن و سرگذشتش داشته باشد، در تصورات و لحظات و جزئیات زیسته و تجربه شده زندگی هر فرد ساخته و پرداخته می‌شود. پس لحظات، جزئیاتی که در لحظه می‌گذرد و احساساتی که تولید می‌کند، همه چیز است. این‌گونه است که جهان شاخه‌ای از زندگی است و نه برعکس.

کتاب داستان پرداز زندگی نوشته «تیتزیانو اسکارپا» ایتالیایی یکی از پدیده‌های عجیبی است که این روزها می‌توان با آن روبه‌رو شد. کتابی راحت خوان اما پر از جزئیات، کوتاه اما نه آن‌طور که بتوان سریع از شرش خلاص شد، اسرارآمیز اما با استفاده از روزمره‌ترین و ساده‌ترین لحظات و اتفاقات زندگی است. کتاب واقعیتی که توصیف می‌کند از لحظات معمولی و گاه ملال‌آور زندگی است اما معنایی که از آن لحظات منتقل می‌کند هیجان‌انگیزترین نوع زندگی ممکن را شکل می‌دهد. کتابی که داستانی نیست اما غیرداستانی هم نیست. شخصیتی ندارد اما در همه لحظاتش آدم‌ها هستند و زندگی یک انسان وصف می‌شود که کسی است مثل من، شما، او یا دیگران. کتابی که داستان لحظات است و شخصیت‌اش احساسات آدمی است.

کتاب از شش بخش تشکیل شده، من، تو، او، ما، شما، ایشان و از من شروع می‌کند، به دیگری می‌رسد، به دیگران و دولت و موجودات دیگر و خلاصه جهان را از نقطه فرد به تمامیت خود گسترش می‌دهد.

آنهم در قطعه‌هایی بسیار کوتاه، به نوعی به گزیده، پاره گفتار و حتی شعر می‌توان کتاب را نزدیک دانست. داستان پرداز زندگی را شرکت نشر افسون خیال چاپ کرده و اثمار موسوی نیا کار سخت ترجمه چنین اثر عجیبی را انجام داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها