مواد لازم: برنج: 2 لیوان، گوشت چرخ‌کرده: 150 گرم ، قارچ: 4 عدد متوسط، سبزی معطر شامل ترخون خشک، مرزه، جعفری: 1 قاشق غذا‌خوری پر ، نمک و فلفل و زرد چوبه: به اندازه لازم ، روغن: به اندازه لازم ، سیب‌زمینی: 1 عدد متوسط ، پیاز: 1 عدد متوسط
کد خبر: ۷۹۴۴۹۰

طرز تهیه: برنج را با یک عدد سیب‌زمینی، پخته و له کنید یا بکوبید که چسبنده شود و به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. یک ساعت آن را در یخچال بگذارید. پیاز را نگینی خرد کنید و سرخ کرده، گوشت و قارچ و سبزیجات معطر خشک و نمک و فلفل را به آن افزوده، همه را خوب تفت دهید. در یک ماهیتابه روغن بریزید. برنج و سیب‌زمینی له شده را کمی ورز دهید. دقت کنید برای این‌که به دست نچسبد، حتما دستتان را چرب کنید و از آب استفاده نکنید. از مواد به اندازه یک پرتقال متوسط بردارید و داخل آن را یک قاشق غذا‌خوری از مایه گوشت و قارچ بریزید و آن را ببندید و در روغن سرخ کنید. کمی حوصله به خرج دهید، چون کبه دیر سرخ می‌شود، ضمنا خیلی کم روغن مصرف می‌کند. بعد از سرخ شدن، کبه‌ها را در یک دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون، حلقه‌های گوجه‌فرنگی و لیمو تزئین کرده و اعضای خانواده را به یک غذای متفاوت دعوت کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها