در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: برنج را با یک عدد سیبزمینی، پخته و له کنید یا بکوبید که چسبنده شود و به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. یک ساعت آن را در یخچال بگذارید. پیاز را نگینی خرد کنید و سرخ کرده، گوشت و قارچ و سبزیجات معطر خشک و نمک و فلفل را به آن افزوده، همه را خوب تفت دهید. در یک ماهیتابه روغن بریزید. برنج و سیبزمینی له شده را کمی ورز دهید. دقت کنید برای اینکه به دست نچسبد، حتما دستتان را چرب کنید و از آب استفاده نکنید. از مواد به اندازه یک پرتقال متوسط بردارید و داخل آن را یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت و قارچ بریزید و آن را ببندید و در روغن سرخ کنید. کمی حوصله به خرج دهید، چون کبه دیر سرخ میشود، ضمنا خیلی کم روغن مصرف میکند. بعد از سرخ شدن، کبهها را در یک دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون، حلقههای گوجهفرنگی و لیمو تزئین کرده و اعضای خانواده را به یک غذای متفاوت دعوت کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: