آتشکده «پلنگرد» مرمت می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه از مرمت آتشکده پلنگرد در سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۷۹۲۰۵۹

علی فعله‌گری در گفت‌وگو با ایسنا افزود: محوطه پلنگرد یکی از محوطه‌های تاریخی و ارزشمند استان کرمانشاه است که در بخش حمیل از توابع شهرستان اسلام‌آبادغرب قرار دارد. طی چند سال اخیر کاوش‌های باستان‌شناسی در این محوطه تاریخی انجام گرفت که در این کاوش‌ها نشانه‌هایی از وجود یک آتشکده دوران ساسانی به دست آمد.

وی گفت: در محوطه باستانی پلنگرد سه پایه آتشدان متعلق به یک آتشکده از دوران ساسانی کشف شده که با توجه به داده‌های فرهنگی، دارای ارزش بسیار زیادی است.

این مقام مسئول در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه یادآور شد: وجود خط و نوشته در نقاط باستانی و محوطه‌های تاریخی نشان از اهمیت بسیار زیاد آن مناطق دارد که در آتشکده پلنگرد چنین نوشته‌هایی توسط باستان‌شناسان و در حین کاوش مشاهده شده است.

وی افزود: با توجه به اهمیت این آتشکده ساسانی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه در نظر دارد که برنامه مرمت آن را در برنامه‌های کاری امسال خود جای دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: با انجام مرمت آتشکده پلنگرد، این محوطه تاریخی مورد حفاظت و حراست بیشتری قرار خواهد گرفت.

دو سال پیش و در حین عملیات کاوش باستان‌شناسی در محوطه تاریخی پلنگرد اسلام‌آبادغرب شایعاتی مبنی بر کشف آدم‌کوتوله‌ها در این محوطه پخش شد که این شایعات توسط مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان و باستان‌شناسان تکذیب شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها