درگیری های خونین در الجزایر

جام جم آنلاین: مقامات امنیتی الجزایر اعلام کردند در جریان درگیری های خونین در نقاط مختلف الجزایر ، 4 نظامی دولتی و 10 افراطی سلفی مسلح کشته شدند.
کد خبر: ۷۸۹۷۸

به نوشته روزنامه لیبرته چاپ الجزیره ، مقامات امنیتی الجزایر گفتند: در جریان یک عملیات پاکسازی که از 3 روز قبل آغاز شده و تا شنبه شب 29 اکتبر در منطقه تیسمسیلت در 250 کیلومتری غرب الجزیره ادامه داشته 4 سرباز دولتی کشته و 2 شبه نظامی دولتی مجروح شده اند.

در عین حال ، سربازان ارتش الجزایر در بیشه زارهای منطقه کوهستانی جبل کف در نزدیکی شهر اوران در 420 کیلومتری شرق الجزیره 7 افراطی سلفی مسلح را به قتل رساندند.
همچنین ، یک افراطی سلفی مسلح در منطقه جنگلی حومه بجایا در منطقه کابیلی در 250 کیلومتری شرق الجزیره توسط نیروهای دولتی کشته شد.
از آغاز ماه رمضان در 5 اکتبر تاکنون حدود 70 نفر از جمله نیروهای دولتی ، غیرنظامیان و افراطیون سلفی مسلح در الجزایر به قتل رسیده اند.

ادامه درگیریهای مرگبار در الجزایر
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها