قصه‌گویان در کرمانشاه

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از برگزاری هفدهمین جشنواره قصه‌گویی بدون بخش رقابتی از بیست و هفتم بهمن در شهر کرمانشاه خبر داد.
کد خبر: ۷۷۰۴۶۸

به گزارش مهر، علیرضا حاجیان‌زاده درباره جزئیات این دوره از جشنواره گفت: ما بخش رقابتی را در این دوره حذف کرده‌ایم همچنین قرار است از مروجان قصه‌گویی تجلیل کنیم.

به گفته او هشت کارگاه آموزشی و نشست تخصصی در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شود و از ۱۷ عنوان کتاب که در ارتباط با قصه‌های شفاهی است و همچنین دایره‌المعارف قصه‌گویی رونمایی خواهد شد.

مدیر عامل کانون پرورش فکری با اشاره به این‌که ۳۱ قصه‌گو در جشنواره هفدهم شرکت می‌کنند، گفت: علاوه بر این ۳۱ نفر هشت نفر برگزیده جشنواره رضوی، یک قصه‌گو از مراکز فراگیر، ۱۹ قصه‌گوی کتابخانه‌ای و ۱۲ قصه‌گوی خارجی از ۱۲ کشور دنیا در این جشنواره شرکت می‌کنند.یکی دیگر از مواردی که حاجیان‌زاده به آن اشاره کرد تجلیل از مروجان قصه‌گویی در هفدهمین جشنواره بود‌ و امسال قرار است از محمد میرکیانی قصه‌نویس تشکر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها