آموزش آشپزی / مسقطی چهار مغز

مواد لازم برای تهیه مسقطی چهار مغز: نشاسته پودر شده: نصف لیوان، روغن مایع: نصف لیوان، شکر: 2 لیوان، آب سرد: 4 لیوان، گردو – بادام – پسته – فندق: 100 گرم، پودر هل: 1 قاشق مربا خوری، زعفران: به میزان لازم، پودر پسته برای تزیین.
کد خبر: ۷۷۰۲۱۵
آموزش آشپزی / مسقطی چهار مغز

طرز تهیه:
ابتدا نصف لیوان نشاسته را با آب سرد درون ظرفی ریخته، چنگ زده و از الک رد می کنیم. سپس دو لیوان شکر و روغن مایع را درون آن ریخته، روی حرارت گذاشته و حدود 15 دقیقه هم می زنیم. گلاب، زعفران و هل سبز را به آن اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر روی حرارت آن را هم می زنیم. آرد راد اخل ظرف ریخته و چهارمغز را به آرد اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه تفت می دهیم،سپس از الک رد می کنیم و اواخر پخت مغزها را به مسقطی اضافه می کنیم. سپس در ظرف مخصوص ریخته و در یخچال قرار می دهیم.پس از دو ساعت مسقطی چهار مغز خوشمزه ما آماده است و آن را به صورت لوزی برش می دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها