طرز تهیه:
سبزیجات شامل: هویج ، کاهو، خیار، گوجه و سیب زمینی را پخته و یک مقدار از آن را مکعبی خرد می کنیم و با مقداری روغن زیتون مخلوط می کنیم و مقدار دیگری از آن را رنده ریز می زنیم. نمک و آبلیمو و سس مایونز را به مواد اضافه و مخلوط می کنیم. حال خیار شور را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. می توان به جای خیار شور از تکه های مرغ و آناناس استفاده کرد و در این صورت بجای نصف سس از خامه استفاده می کنیم . بعد سبزیجات را به آن اضافه می کنیم. مقداری هویج پخته داریم که آن را هم به مواد می افزاییم .بعد برای تزئین از کاهو ،خیار و گوجه استفاده می کنیم. خیارها را به صورت بادبزنی تزئین می کنیم و گوجه را به شکل گل درآورده و از برگهای کاهو برای دور آن استفاده می کنیم و هویج های پخته شده را خلال کرده و دور تا دور گلبرگها قرار می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز همدان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند