مواد لازم سالاد سیب زمینی و ذرت: کنسرو ذرت: یک قوطی، سیب زمینی پخته شده: نیم کیلو، خیار شور: 4 عدد مکعبی خورد شده، سس مایونز: به میزان لازم، آبلیمو: به میزان لازم ، نمک وفلفل: هر یک به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۴۵۶۸
آموزش آشپزی / سالاد سیب زمینی و ذرت

طرز تهیه:
سبزیجات شامل: هویج ، کاهو، خیار، گوجه و سیب زمینی را پخته و یک مقدار از آن را مکعبی خرد می کنیم و با مقداری روغن زیتون مخلوط می کنیم و مقدار دیگری از آن را رنده ریز می زنیم. نمک و آبلیمو و سس مایونز را به مواد اضافه و مخلوط می کنیم. حال خیار شور را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. می توان به جای خیار شور از تکه های مرغ و آناناس استفاده کرد و در این صورت بجای نصف سس از خامه استفاده می کنیم . بعد سبزیجات را به آن اضافه می کنیم. مقداری هویج پخته داریم که آن را هم به مواد می افزاییم .بعد برای تزئین از کاهو ،خیار و گوجه استفاده می کنیم. خیارها را به صورت بادبزنی تزئین می کنیم و گوجه را به شکل گل درآورده و از برگهای کاهو برای دور آن استفاده می کنیم و هویج های پخته شده را خلال کرده و دور تا دور گلبرگها قرار می دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز همدان

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها