ژاپن هم با جام وداع کرد

پس از شکست تلخ تیم ملی ایران و حذف از گردونه رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، آخرین بازی مرحله یک‌چهارم نهایی با قضاوت تیم داوری ایرانی آغاز شد تا ژاپن هم به جمع حذف‌شدگان بزرگ جام بپیوندد.
کد خبر: ۷۶۲۶۴۲

در این بازی علی مبخوت، در دقیقه 7 گل نخست را برای اماراتی‌ها زد تا پس از حذف ایران، دومین شگفتی هم در راه باشد. البته ژاپن در دقیقه 81 مزد فشار بی‌امان خود را روی دروازه امارات گرفت و با شیبازاکی تازه وارد گل تساوی را زد، اما تلاش این تیم برای زدن گل برتری تا دقیقه 120 بی‌نتیجه ماند تا ضربات پنالتی حکم به برتری امارات و صعود این تیم به نیمه نهایی بدهد. در پنالتی‌ها کیسوکه هوندا و شینجی کاگاوا، دو ستاره نامدار فوتبال ژاپن ضربات خود را از دست دادند تا اماراتی‌ها که فقط یک ضربه را از دست داده بود، 5 بر 4 برنده از زمین خارج شود.

به این ترتیب در مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا، دوشنبه ششم بهمن کره‌جنوبی و عراق در ورزشگاه سیدنی به مصاف هم می‌روند و روز سه‌شنبه نیز دو تیم استرالیا و امارات در نیوکاسل مقابل هم صف‌آرایی می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها