
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
طرز تهیه:
ابتدا پودر خمیر پیتزا را درون ظرف ریخته و مرکز پودر را درون ظرف باز کرده و مقدار لازم آب و روغن را درون آن ریخته و از کنار شروع به هم زدن آن کرده تا مخلوط شود سپس با دست شروع به ماساژ دادن خمیر کرده و بعد آن را روی تخته گذاشته و روی تخته شروع ماساژ دادن می کنیم یک آرد به آن اضافه کرده و چند دقیقه ماساژ می دهیم بعد خمیر را داخل یک ظرف گود ریخته البته کف ظرف را باید مقداری چرب کرد و روی آن را یک کیسه کشیده و به مدت 1تا2 ساعت به آن استراحت داده تا عمل تخمیر انجام شود . حالا مرغ را داخل ظرف ریخته و آن راتفت داده و یک حالت دودی بهش داده و مقداری نمک و ادویه و عصاره مرغ به آن اضافه کرده و سپس خامه را هم اضافه کرده تا کاملا با هم ترکیب شود و اجازه دهیم تا خامه یک کم غلیظ شود ,خمیر که آماده شد آن را پهن کرده و بداخل ظرفی که کف آن چرب شده گذاشته و به مدت 10تا12 دقیقه داخل فر گذاشته تا نیم پز شود و سپس آن را در آورده و روی سطح آن را باسس پوشانده و پنسر پیتزا روی آن ریخته و مواد را هر حجمی که دوست داریم روی خمیر می پوشانیم .
منبع: شبکه سه
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»