طرز تهیه:
سیبزمینیها را با آب و نمک بپزید و پوست بگیرید. شکر را در ظرفی با حرارت ملایم کارامل کنید. بعد شکر حل شده را کنار بگذارید و کره را به آن اضافه کنید تا با حرارت شکر، حل شود. دوباره ظرف را روی حرارت گذاشته و سیبزمینیها را به مواد اضافه کنید و کمکم بچرخانید تا عسلی رنگ شود و سپس در ظرف مناسبی بگذارید و روی آنها را نمک و فلفل بپاشید و میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد