زندگی کیومرث پوراحمد مستند شد

مستند «کودکی نیمه‌تمام» ساخته مهدی اسدی که زندگی کیومرث پوراحمد کارگردان را به تصویر کشیده امروز ساعت 18 از شبکه مستند به نمایش در می‌آید.
کد خبر: ۷۵۶۴۶۳

کودکی نیمه‌تمام مستندی اتوبیوگرافیک است که زندگی کیومرث پوراحمد از کودکی تاکنون را به تصویر کشیده است. رویکرد این مستند شرح زندگی و آثار این فیلمساز از زبان خودش، اقوام و دوستانش است و همچنین به شیوه کار پوراحمد در فیلمسازی نیز توجه دارد.

در این فیلم با زنده‌یاد پروین دخت یزدانیان مادر پوراحمد و مهدی باقربیگی در اصفهان گفت‌وگو و در بم با بازیگر فیلم «تار و پود» که اکنون پزشک است، درباره پوراحمد صحبت می‌شود.

کودکی نیمه تمام بعد از نمایش در برنامه شب‌های مستند با حضور سعید قطبی‌زاده نقد و بررسی می‌شود.

مستند «پاماله» ساخته کورش فرزانگان که درباره تیم ملوان بندر انزلی است، امشب ساعت 23 از برنامه «فانوس» در شبکه مستند به نمایش در می‌آید.

این مستند پیشینه و تاریخ ملوان انزلی را به تصویر می‌کشد. تیم ملوان بندر انزلی سال 48 و فقط در رشته فوتبال تاسیس شد. مرحوم سیروس قایقران کاپیتان اسبق تیم ملی ایران نیز از اعضای تیم فوتبال ملوان انزلی بود.

از دیگر برنامه‌های شبکه مستند می‌توان به «آلبرگ، بهشت پنهان» به کارگردانی هاینز لژه اشاره کرد که امشب ساعت 22 به علاقه‌مندان مستند خارجی ارائه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها