مرگ هولناک 2 کودک در نخلستان

عامل یک جنایت هولناک در نخلستان های آبادان پس از دستگیری پرده از قتل دو کودک 8 ساله برداشت.
کد خبر: ۷۵۲۸۷

اول شهریور ماه ، وقتی والدین دو کودک خردسال به نامهای حسین و ایران از غیبت آنها که برای چیدن خرما به نخلستان رفته بودند ، نگران شدند به جستجو در نخلستان پرداختند و پس از ساعتی والدین اجساد کودکانشان را در حالی که یکی از آنها مورد آزار و اذیت قرار گرفته بود ، کشف کردند.

آغاز تحقیقات

با گزارش موضوع به بازپرس ویژه قتل ، ماموران با عزیمت به محل در حوالی جاده شیخ حمید ، جسد هر دو کودک را پیدا کردند و مشخص شد آنها بشدت مورد ضرب و جرح قرار گرفته اند. با دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی ، گروه ویژه ای از ماموران پلیس آگاهی تحقیقات گسترده خود را در این ارتباط آغاز کردند.

20 روز بعد

20 روز پس از وقوع این جنایت ، ماموران با در نظر گرفتن فرضیه های مختلف به این نتیجه رسیدند که به احتمال فراوان این دو جنایت از سوی افراد شرور و ولگرد منطقه صورت گرفته است . با دستگیری برخی از کسانی که احتمال می رفت در این جنایت ها نقش داشته باشند ، سرانجام ماموران موفق به دستگیری جوان 19 ساله ای به نام توفیق شدند. متهم ابتدا منکر جنایت شد و عنوان کرد در روز حادثه به اتفاق اعضای خانواده اش در شهر دیگری به سر می برده است اما پس از تحقیق از اعضای خانواده وی ، آنها اظهارات فرزند خود را رد و عنوان کردند که در آن روز به مسافرت نرفته اند.

اعتراف

با به دست آمدن این سرنخ ، تحقیقات فنی و تخصصی از توفیق آغاز و نامبرده راز جنایت هولناک خود را فاش کرد. متهم گفت : ساعت 10 صبح در حوالی جاده شیخ حمید در بهمن شیر در حال عبور از نخلستان بودم که این دو کودک را که در حال چیدن خرما بودند ، دیدم . در آن لحظه تصمیم گرفتم آنها را مورد آزار و اذیت قرار دهم . در این هنگام حسین (مقتول 8 ساله) وقتی مقاومت کرد ، با استفاده از پنجه بوکس او را به قتل رساندم و در این موقع مشاهده کردم ایران (دختر 8 ساله) در حال فرار است که پس از تعقیب وی و ضرب و جرح او ، با پنجه بوکس وقتی بیهوش به داخل نهر آب افتاد ، او را مورد آزار و اذیت قرار داده و متواری شدم . در پی این اعترافات متهم با صدور قرار بازداشت موقت برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفت تا تحقیقات تکمیلی صورت پذیرد.

محاکمه ویژه

یک مقام آگاه در دادگستری آبادان با اشاره به این حادثه هولناک گفت : هر دو مقتول دخترعمو و پسرعمو بودند و به دلیل نوع جنایت صورت گرفته ، احساسات عمومی مردم جریحه دار شده است . وی افزود: پس از دستگیری متهم تعدادی از مردم در تماس با مسوولان قضایی خواستار محاکمه و مجازات متهم به صورت علنی شده اند و این احتمال وجود دارد که عامل قتل دو کودک خردسال در نوبت فوق العاده محاکمه و مجازات شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها