بسیج همگانی برای آغازسال تحصیلی جدید

14.5 میلیون دانش آموز دوم مهرماه ، یعنی کمتر از 2 هفته دیگر، آغاز سال تحصیلی را جشن می گیرند و تا پیش از فرارسیدن این روز، بسیاری از مسوولان آموزش و پرورش ، نیروی انتظامی و مقامات شهری و روستایی در سراسر کشور در تکاپوی استقبال از این روز هستند.
کد خبر: ۷۴۷۸۸

علی اصغر فانی ، سرپرست آموزش و پرورش با توجه به جمعیت کلان و میلیونی دانش آموزان و گستردگی حضور آنان در بیش از 130 هزار واحد آموزشی ، از روز اول بازگشایی مدارس به عنوان یک روز ملی نام می برد که برای ساماندهی آن یک عزم ملی و همگانی لازم است.
واگویه ها و دغدغه های شهریه ، ثبت نام ، مدارس غیرانتفاعی و مدارس دولتی و سطح تفاوت همه جانبه این مدارس با یکدیگر، وجود نزدیک به 40 هزار کلاس درس فرسوده و در آستانه تخریب ، مشکلات بهداشتی مدارس و مشکلات معیشتی معلمان و... تا پیش از شروع کار مدارس ، بارها و بارها عنوان شده و هر کدام از مسوولان آموزش و پرورش به فراخور مسوولیت و امکانات آموزشی به آن پاسخ گفته اند. اما دوم مهر امسال دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی فارغ از تمام این دغدغه ها یک بار دیگر فضای ساکت و آرام مدارس را با غوغای شادمانه خود سرشار از انرژی و زندگی می کنند.


بهداشت دانش آموزی



یکی از مهمترین مسائل موردتوجه در آستانه بازگشایی مدارس ، بحث بهداشت و درمان دانش آموزان است که به عقیده سرپرست وزارت آموزش و پرورش و مسوولان تندرستی و سلامت این وزارتخانه ، با تهیه و تدوین دستورالعمل بهداشتی مدارس و تجهیز مدارس به امکانات اولیه بهداشتی ، این مشکل در بیشتر مدارس برطرف شده است.
دکتر ریاض غیرتمند، مدیرکل سلامت و بهداشت وزارت آموزش و پرورش می گوید: با وجود کمبود مربیان بهداشت مدارس و نگرانی مردم از بیماری هایی مانند وبا، با همکاری وزارت بهداشت و نیز با توجه والدین و معلمان به بحث بهداشتی مدارس ، هیچ مشکلی در این زمینه مدارس را تهدید نمی کند.


ایمنی تردد دانش آموزان



پلیس راهنمایی و رانندگی نیز امسال با ورود به ناوگان تدارک و تجهیز مدارس به امکانات و فراهم شدن بسترهای مناسب ، می خواهد نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
سردار ساجدی نیا، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به این که نیروی انتظامی در سراسر کشور آماده ارائه خدمات و تامین امنیت و ایمنی دانش آموزان و معلمان است ، می گوید: نیروی انتظامی با اجرای طرح پلیس یاران از مهرماه امسال 16 هزار دانش آموز را همگام با ماموران پلیس برای هدایت دانش آموزان و روان سازی ترافیک به کار می گیرد و ماموران راهنمایی و رانندگی نیز در نزدیکی مدارس و در معابر و میادین شلوغ شهر که نزدیک مدارس است ، مستقر می شوند.
وی همچنین از ممنوعیت سوارکردن 2 دانش آموز در صندلی جلوی سرویس های مدارس خبر می دهد. پیش از این نیز ناجا اعلام کرده بود که تمامی رانندگان سرویس های مدارس باید برگه عدم سوءپیشینه خود را تهیه و به مدیران مدارس و نیروی انتظامی ارائه دهند. همچنین دستورالعمل ایمنی تردد دانش آموزان نیز تهیه و ابلاغ شده است.


امنیت دانش آموزان



یکی دیگر از ویژگی های مهم شهرهای مختلف پیش از آغاز سال تحصیلی و در آستانه آن ، طرح برخورد ماموران یگان ویژه با اراذل و اوباش در تهران است.
قوه قضاییه با کمک نیروی انتظامی این طرح را از دیروز آغاز کرده و والدین دانش آموزان ، بویژه دانش آموزان دختر، امیدوارند با تداوم آن در طول سال تحصیلی ، امنیت اجتماعی مدارس و دانش آموزان بیش از پیش تامین شود. این طرح به منظور پاکسازی جامعه از اراذل و اوباش و مزاحمان آسایش مردم به مدت 20 روز به اجرا در می آید و عملیات اجرایی یگان های ویژه تهران بزرگ نیز از دیروز در سطح شهر آغاز شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها