طرز تهیه: اسفناج را بشویید و کمی خرد کرده بعد آنها را بخار پز کرده یا آب پز کنید. پیاز را نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه مناسب پیاز را سرخ کرده، حرارت را کم کنید و قرقروت را اضافه کرده مرتب هم بزنید تا نسوزد. جگر را هم خرد کرده به همراه نمک و فلفل به پیاز و قرقروت اضافه کنید. جگر را بیش از سه دقیقه تفت ندهید تا ترد و نرم باشد. بلافاصله اسفناج را هم به آن افزوده و تفت دهید طوری که آب آن کامل تبخیر نشده باشد همچنین میتوانید اسفناج را جدا با پیازداغ و قرقروت سرخ کرده کنار جگر بریزید و از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل و دبیر ستاد انتخابات کشور بررسی کرد
فرزانه اسعدی، هنرمند مجسمهساز در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگو با هادی رجبی، قهرمان تکواندو هانمادانگ:
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اینکه سالهاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است