طرز تهیه: اسفناج را بشویید و کمی خرد کرده بعد آنها را بخار پز کرده یا آب پز کنید. پیاز را نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه مناسب پیاز را سرخ کرده، حرارت را کم کنید و قرقروت را اضافه کرده مرتب هم بزنید تا نسوزد. جگر را هم خرد کرده به همراه نمک و فلفل به پیاز و قرقروت اضافه کنید. جگر را بیش از سه دقیقه تفت ندهید تا ترد و نرم باشد. بلافاصله اسفناج را هم به آن افزوده و تفت دهید طوری که آب آن کامل تبخیر نشده باشد همچنین میتوانید اسفناج را جدا با پیازداغ و قرقروت سرخ کرده کنار جگر بریزید و از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام سعید داوودی میگوید عفاف بدون حجاب ناقص است و حجاب بدون رعایت عفاف، بیمعنا
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز مطالعات منطقهای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد
شاهین بیانی در گفتوگو با جامجم آنلاین؛