مواد لازم جهت تهیه دسر پاناکوتا:
شکر: یک پیمانه،
خامه: یک پاکت،
شیر: یک لیوان بزرگ،
شربت آلبالو: به مقدار لازم،
ورق ژلاتین: 3 یا 4 عدد،
وانیل: نصف قاشق چای خوری.
طرز تهیه: شیر و شکر را در ظرفی میریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و ورق ژلاتینی را دونیم کرده و بعد آن را داخل آب سرد قرار می دهیم تا یک مقدار حالت ژله ای پیدا کند. بعد از اینکه شیر و شکر گرم شدند، خامه، وانیل، شربت آلبالو و ژلاتین را اضافه می کنیم و در نهایت داخل قالب میریزیم و بعد از خنک شدن در یخچال می گذاریم.
منبع: شبکه استانی لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است