تهیه دسر پاناکوتا که بسیار خوشمزه است کار آسانی بوده و می تواند دسر مناسبی برای مهمانی و حتی سفره خانوادگی باشد. در این برنامه آشپزی تهیه این دسر آموزش داده می شود.
کد خبر: ۷۴۳۱۹۹
آموزش آشپزی /  دسر پاناکوتا

مواد لازم جهت تهیه دسر پاناکوتا:

شکر: یک پیمانه،

خامه: یک پاکت،

شیر: یک لیوان بزرگ،

شربت آلبالو: به مقدار لازم،

ورق ژلاتین: 3 یا 4 عدد،

وانیل: نصف قاشق چای خوری.

طرز تهیه: شیر و شکر را در ظرفی میریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و ورق ژلاتینی را دونیم کرده و بعد آن را داخل آب سرد قرار می دهیم تا یک مقدار حالت ژله ای پیدا کند. بعد از اینکه شیر و شکر گرم شدند، خامه، وانیل، شربت آلبالو و ژلاتین را اضافه می کنیم و در نهایت داخل قالب میریزیم و بعد از خنک شدن در یخچال می گذاریم.

منبع: شبکه استانی لرستان

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها