مواد لازم- شکر: ۱/۵ کیلو، آب: ۲/۵ لیوان، گل خشک محمدی تبریزی: ۱۵۰ گرم، آبلیمو: ۲ قاشق غذا‌خوری، رنگ قرمز خوراکی: کمی.
کد خبر: ۷۳۹۵۱۰
طرز تهیه مربای گل محمدی در خانه

جام جم سرا:

طرز تهیه:

گل‌سرخ را شسته و در ظرفی ریخته و حرارت دهید.
بعد از جوش آمدن آب آن را خالی کنید و مجددا روی آن آب بریزید و این کار را سه تا چهار بار تکرار کنید تا تلخی آنها بر طرف شود و گل‌سرخ تقریبا پخته شود.
شکر و آب را هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شده و گل‌سرخ را به آن اضافه کنید و بگذارید هم گل کاملا پخته شود و هم مربا قوام بیاید.
آبلیمو در آن بریزید و رنگ خوراکی را هم قطره قطره بریزید تا رنگ دلخواه به دست بیاید. دقت کنید آبلیمو را در مرحله آخر بریزید و بیش از پنج دقیقه نجوشانید تا مربا رنگ شفاف داشته باشد.
مربا را بعد از خنک شدن در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

مربای گل محمدی - جام جم سرا
نکته:

اگر می‌خواهید مربا شفاف باشد به جای شکر از قند استفاده کنید، چون شکر آن را تیره‌تر می‌کند.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
پروین دارابیان
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
۰
۰
كامل تر بنویسبد متشكرم به من خیلی كمك میكند در خانه داری واشپزی لطفا طرز تهیه را كاملتر بنویسید ممنون از تلاش شما
بی بی
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۰ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۵
۰
۰
عالی بووووود
یک عارف انقلابی

گفت‌وگوی جام‌جم با علی سرلک درباره ویژگی‌ های شخصیتی آیت‌ا... فاطمی‌ نیا

یک عارف انقلابی

نیازمندی ها