طرز تهیه مربای کیوی

کیوی، منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است. همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است و میوه‌ای مناسب برای تهیه مربا به شمار می‌رود.
کد خبر: ۵۹۴۳۳۲

مواد لازم

▪ کیوی، یک کیلوگرم
▪ شکر، یک و نیم کیلوگرم
▪ جوهر لیمو، یک قاشق سوپ‌خوری
▪ وانیل، نصف قاشق چای‌خوری

 طرز تهیه

۱) کیوی‌ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سروته آن را نیز بزنید. سپس هرکدام را به قطر یک سانتی‌متر حلقه حلقه کنید.
۲) در یک قابلمه استیل یا لعابی، حدود یک استکان آب بریزید و مقدار یک و نیم کیلوگرم شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود. پس از حل‌شدن شکر، حرارت‌دادن را ادامه دهید تا شیره جوشیده و قوام آید.
کیوی‌های حلقه‌حلقه‌شده را داخل شیره بریزید و کمی حرارت دهید. سپس جوهرلیمو را به همراه وانیل به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید که این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده و به سرعت له می‌شود. بنابراین با اولین جوش، زیر اجاق‌گاز را خاموش کنید و پس از سردشدن، داخل شیشه بریزید.


نکته۱) به‌دلیل آنکه کیوی پس از جوشیدن، رنگ اصلی خود را از دست می‌دهد، می‌توانید از رنگ سبز خوراکی مخصوص غذا استفاده کنید. این رنگ به صورت محلول در آب بوده یا به صورت پودری است که می‌توانید مقدار خیلی کمی از آن را در یک قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید.
نکته۲) باتوجه به اینکه رنگ مخصوص غذا معمولا خیلی غلیظ است، ابتدا یکی دو قطره از آن را در مربا بریزید و هم بزنید، اگر کافی نبود، دوباره کمی دیگر اضافه کنید تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآید.
نکته۳) به جای وانیل از هل یا کمی گلاب نیز می‌توانید استفاده کنید.

>> شبکه سوم سیما/ بهونه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها