مواد لازم:
شکر: ۱ کیلو
انجیر: ۱ کیلو
آب: ۳ لیوان
گلاب: ۲ قاشق سوپخوری
هل نکوبیده: ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا انجیرها را بشویید و در صورت تمایل پوست آنها را بکنید، البته مواظب باشید انجیرها له نشود.
شکر را همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام یابد. پس از اینکه شربت به خورد انجیرها رفت، گلاب، آبلیمو و هل نکوبیده را اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.
انجیرها را از شربت جدا کنید و در ظرف مناسب بریزید. شربت انجیر را صاف کنید و سپس روی انجیرها بریزید و در ظروف مناسب نگهداری کنید.
* شما چه تجربهای دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید *
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: